Bericht versturen
Thuis

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. certificaten
China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Railteco is een professionele fabrikant van de spoorwegas, hebben wij meer dan twee jaar samengewerkt en geen kwaliteitsprobleem werd opgericht. Ik geloof Railteco altijd mijn partner na tien of twintig jaar zal zijn.

—— DAL

De concurrerende prijs en de uitstekende dienst zijn het voordeel van Railteco!

—— DB

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Asproductielijn

  Railteco heeft een volledige reeks van productiemateriaal voor smeedstuk, thermische behandeling en het machinaal bewerken, en een volledige moderne productielijn van grondstoffen aan gebeëindigde assen gevormd, die om aan AAR, EN, UIC en andere gemeenschappelijke normen te voldoen door jaarlijkse output van 30.000 PCs kunnen worden gebruikt. De de productiecontrole van Railteco van assen begint van de re-inspectie die van het staal van de grondstoffenas ervoor zorgen, dat de kenmerken van het product aan de vereisten van de gebruikersnorm en de interne controle voldoen van het bedrijf (Pic. 1). Na gekwalificeerd door het re-inspectieproces, wordt het gewicht van elke spatie nauwkeurig berekend door de software, en de automatische lintzaag wordt gebruikt om de scherpe nauwkeurigheid te verzekeren (Pic. 2).

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

  Na smeedstuk, wordt de groepering voltooid op de hydraulische het rechtmaken van 4MN machine (Pic. 3). Na het rechtmaken, gaat de as de volledig automatische productielijn van de opschortings ononderbroken thermische behandeling (in Pic. 4), en de thermische behandeling wordt uitgevoerd door elektrische te verwarmen. Het gehele thermische behandelingsprocédé wordt voltooid door de systeemcontrole. Deze methode leidt tot een eenvormig temperatuurmilieu voor de asthermische behandeling, die effectief de uitvoering van het thermische behandelingsprocédé verzekert.

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 1

  Nadat de geteste as in het het machinaal bewerken proces binnengaat, worden de twee einden en het centrumgat machinaal bewerkt door een tweezijdige zaagmachine (Pic. 5) en een tweezijdige malenmachine (Pic. 6). Na het machinaal bewerken, het as ultrasone wordt testen uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de interne structuur van de as aan de vereisten voldoet. De totale lengte van de as en het centrumgat worden geraffineerd om aan de vereisten van het eind te voldoen. Dan is het draaien begonnen, wordt de radiale ultrasone gebrekopsporing uitgevoerd na het beëindigen van asoppervlakte het machinaal bewerken die moet verder controleren of de as tekorten heeft. Na het overgaan van de inspectie, wordt het gat van het aseind verwerkt.

  om producttraceability te vergemakkelijken, zal de as het het merken proces volgens de relevante normen en de klantenvereisten ingaan. De asdagboeken, de overgangsboog en de wielzetel zullen door de CNC malende machine worden verwerkt. Nadat de verwerking wordt voltooid, wordt de opsporing van het oppervlaktegebrek uitgevoerd door een volledig automatische magnetische detector van het deeltjesgebrek om ervoor te zorgen dat de oppervlakte van barsten vrij is. Bovendien heeft Railteco ook de van het verwerkingsmateriaal en proces ervaring van asproducten met speciale procesvereisten, zoals molybdeendeklaag (Pic.7), de wijziging van de Kuchenoppervlakte (Pic.8) en andere processen.

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Wiel die Lijn machinaal bewerken

  Railteco heeft met doctorandus in de letterenstaal vele jaren gewerkt en behulpzaam het totstandbrengingsproces van de wielen van grondstoffen aan geëindigd - producten voltooid. Het doctorandus in de letterenstaal is een professionele die fabrikant van spoorwegwielen en banden in locomotieven worden gebruikt, bussen en wagens volgens TB van China en andere internationale normen zoals AAR, ISO, EN, UIC, BS, JIS, IRS, ГОСТ en KS.

   

  De productiecontrole van de wielen begint van de grondstoffen. De staalbaren in de wielen worden gebruikt worden omgezet in ononderbroken afgietsel om baren door de convertor die. Het gewicht van elk scherp materiaal wordt nauwkeurig berekend door het ontwerp van het softwareproces, en de automatische lintzaagmachine wordt gebruikt om de scherpe nauwkeurigheid te verzekeren. De ronde staaf wordt verwarmd door een ononderbroken lijn het verwarmen oven, en na dephosphorization, gaat het een drukkend proces in. Het voorvormen, het vormen zich, het rollen en het ponsen van de wielen worden uitgevoerd door middel van een het vormen zich pers + wielmolen + buigende persmachine.

   

  Na de hete misvorming, wordt de temperatuur van de wielspatie langzaam gekoeld aan kamertemperatuur door een isothermisch proces. Dan wordt de rand gedoofd en aangemaakt om de sterkte en de stijfheid van het wiel te verhogen.

   

  Het doctorandus in de letterenstaal onderneemt de fysieke en chemische inspectie van de wielen. Het is uitgerust met professionele inspecteurs om het fysieke en chemische testen op de thermisch behandelde wielen uit te voeren om te verzekeren de gekwalificeerde producten in het het machinaal bewerken proces binnengaan.

  Zoals voor gekwalificeerd testen rijdt, is Railteco verantwoordelijkheid voor het ononderbroken machinaal bewerken en inspectie door een rijpe verwerkende en testende productielijn (Pic. 1). Het ruwe het machinaal bewerken proces van de lege wielen wordt uitgevoerd door de CNC verticale draaibank (Pic. 2) om het oppervlakte gesmede geoxydeerde zwarte leer te verwijderen. Na het ruwe machinaal bewerken, zullen de wielen door de volledige detector van het onderdompelings ultrasone gebrek worden getest (Pic. 3) en ga dan in het het eindigen procédé binnen aan de dimensionale die staat door de tekening wordt vereist. Volgens de standaardeisen, wordt de oppervlaktehardheid van de wielen getest door een volledig automatisch de hardheidsmeetapparaat van de digitale vertoningsdeur, en die de wielen zijn statisch saldo door een machine wordt ontdekt van het middelpuntvliedende krachtverticaal enig-opgeruimde plaatsende statische saldo (Pic. 4). Gebaseerd op klantenvereisten, wordt de automatische het merken machine gebruikt om de gekwalificeerde wielen te merken om traceability van de producten te verzekeren. Tot slot wordt de oppervlakte van de gebeëindigde wielen getest door de automatische fluorescente magnetische detector van het deeltjesgebrek (Pic.5) om geen barsten op de oppervlakte te verzekeren. Met het rijpe professionele MES-systeem, wordt de de gegevenstransmissie van de ware grootteinspectie van de wielen voltooid, en dan worden de wielen verpakt voor levering. Bovendien heeft Railteco materiaal en mogelijkheden voor speciale wielen die vereisten zoals oliegat het machinaal bewerken verwerken (Pic. 6), het gat van de Webplaat het machinaal bewerken (Pic. 7), en droeg malend (Pic. 8).

   

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

   

 • R & D

  Railteco Technisch Team

  Railteco heeft momenteel meer dan 100 personeelsleden in technologier&d team, waarin 20 mensen met hogere ingenieurs, 10 mensen met doctorale graad, 25 mensen met doctoraal examen, de rest niet-gegradueerdenonderwijs zijn; ons technisch team heeft het redelijke bemannen op gebied van spoorweg voortbewegingsontwerp en simulatieberekening, de techniek van metaalmaterialen, het materiële vormen en controle, het niet destructieve testen, automatiseringscontrole, het binnenlandse ontwerp van de spoorwegpersonenauto, stedelijke spoorvoertuig re-vervaardigt en de diensten. Ondertussen hebben onze teamleden op deze gebieden een rijkdom aan ervaring om de van de het ontwerponderzoek en ontwikkeling van het bedrijf taken van diverse spoorwegproducten te voltooien.

   

  Railteco handhaaft een nauwe samenwerkingsverhouding met de Universiteit van Zuidwestenjiaotong en Tsinghua-Universiteit. Een techniek en technologieonderzoekscentrum is mede-gevestigd met de Universiteit van Zuidwestenjiaotong; een bureau van het de lorrieonderzoek van het spoorvoertuig is opstelling door samenwerking met Tsinghua-Universiteit geweest. Railteco vormt een goed milieu voor productie en onderzoeksamenwerking door redelijk gebruik van universitaire R&D-middelen, en de totstandbrenging van deze instellingen verbetert zeer de totale R&D-sterkte van Railteco.

   

  Railteco bezit bijna 20 octrooien op gebied van spoorwegproducten dat met inbegrip van vier uitvindingsoctrooien. Meer dan 20 nieuwe octrooien verhoogt elk jaar met meer dan 10 nieuwe ontwikkelde producten. Railteco heeft more and more goedkeuring van onze klanten door onze sterke technische onderzoek en ontwikkelingssterkte ontvangen, die grote bijdrage voor de snelle ontwikkeling van het bedrijf levert.

   

  Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Rhea

Tel.: 86-15051716108

Fax: 86-512-82509835

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)