Bericht versturen
Thuis

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

    Het Materiaalco. van Jiangsurailteco, Ltd werd opgericht in 2012, dat een professionele fabrikantennadruk op het materiaalproducten van het spoorvervoer is. Railteco is hoofdzakelijk bezig geweest met het ontwerp, de productie, het onderhoud, de verkoop en de dienst van spoorweguitrustingsproducten, zoals vrachtwagen, personenauto (bus), toebehoren van vrachtwagen en personenauto, busbinnenland en voortbewegingstoebehoren.

 

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

    Het hoofdkwartier van Railteco die in Economische en Technologische Ontwikkelingsstreek de plaats bepaalt van, de Stad van Zhang Jiagang, Jiangsu-Provincie, is verantwoordelijk voor groepsbeheer en van het kernmateriaal productontwerp, verwerking, integratie, kwaliteitscontrole, projectleiding en het verkoopwerk. Railteco bezit twee dochterondernemingen: Anhui Railteco bepaalt van in Tongling-stad, Anhui-provincie de plaats, die hoofdzakelijk van assmeedstuk en het onderhoudsmateriaal van de spoordoorgang productie de oorzaak is; Suzhou Railteco is hoofdzakelijk de oorzaak van het ontwerp, de verwerking, de integratie en de projectleiding van het systeem van de spoorwegautomatisering.

 

    Het de hoogste kaderfunctiesteam van Railteco ontwikkelde overzee een strategie van „eerste & binnenlandse recenter, en geleidelijk aan aan de markt van het stadsspoor; het wiel & de as eerst en de delen later, en geleidelijk aan aan de complete voertuigmarkt,“ bevestigden een commercieel beleid van „Technologie de kern is, is de markt guider, is de kwaliteit de verzekering, is de productie de helper“, duurt in het concept van de kernconcurrentie „Snelle Reactie, Snelle Levering en de Uitvoerige Dienst voort“, volledig nemend het beheer van uitstekende ondernemingen als verwijzing, die de geavanceerde beheersmethodes gebruikt die in binnen- en buitenland, de voordelen van particuliere ondernemingenmechanisme spelen, dat de kansen voor de snelle en regelmatige ontwikkeling van het bedrijf wining.

 

    Railteco is goedgekeurd als high-tech onderneming in 2015, en is de ook het beheersysteemcertificatie geworden van de IRIS (de internationale norm van de spoorwegindustrie) kwaliteit, het werkingsgebied van certificatie as en wielreeksenproductie voor de spoordoorgang; Railteco heeft de certificatie van AAR m-1003 in het werkingsgebied van A15-assen vervaardigend, b33-1 wielen pers-geschikte workshop - vrachtvoertuigen en b33-5 wielen en assen die verwerkt - vrachtvoertuigen; Railteco heeft TSI-certificatie in het bereik van BA002-assen, BA004-wielreeksen, de lorrie lsd1-K van Y25 en de lorrie ls1-K van Y25 verkregen; Railteco heeft EN15085-certificaat in het bereik van boemannen, onderstellen, wagenlichaam en remmateriaal verkregen; Railteco heeft ISO 9001 toegekend: 2008, ISO 14001: 2004, OHSAS18001: 2007 certificatie, enz. Railteco gingen ook de leverancierskwalificatie van Duitse OB-klant en Alstom Frankrijk over. Tijdens zakelijke bewerkingproces, hangt Railteco altijd de implementatie van de hoogste het beheersnormen van de industrie aan, voortdurende verbetering van het werk, voortdurende verbetering van producten en de dienst, om de maximumachtervolging van klantentevredenheid te bereiken.

 

    Wij zijn geëngageerd om Railteco in een uitstekende fabrikant van privé het spoormateriaal van China te bouwen, om betere producten en de dienst voor de industrie van het spoorvervoersmateriaal te verlenen.

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : RAILTECO

Aantal werknemers : 300~400

Jaarlijkse omzet : 48,000,000-50,000,000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Railteco Equipment Co., Ltd. Certificaten